Cator

Fast ejendom

ERHVERVSRET

FAMILIERET

ANSÆTTELSESRET

FAST EJENDOM

PERSONSKADE

RETSSAGER

TESTAMENTE

FREMTIDSFULDMAGT

FORHANDLING AF PRISAFSLAG

Køberrådgivning – boligadvokat

Kom sikkert i egen bolig for 5.400 kr. Vi giver juridisk rådgivning om køb og salg af bolig. Det er altid en stor beslutning at købe bolig. Der er her tale om uafhængig rådgivning, der sikrer at det er dine interesser, der er i fokus. Hos Cator får du en grundig køberrådgivning om alle købets facetter. Det er vigtigt at undgå enhver form for faldgrube. Et af områderne som kan have afgørende betydning er forurening af grunden fra olietank eller hvis der er særlige regler i servittutter. Her kan boligkøbere virkelig komme i klemme. Derfor er det et af områder, som der er særlig fokus på.

Købsaftale og alle dokumenter gennemgås grundigt og skøde og refusionsopgørelse kontrolleres og der sørges for al ekspedition af dokumenter til alt vedrørende ejendomshandelen er afsluttet. Bolighandel på en tryg måde hos en boligadvokat.

Køb af bolig er den største investering, som de fleste foretager gennem hele livet.

Udover gennemgang af købsaftalen, rådgiver vi blandt andet om indholdet i tilstandsrapporter, geotekniske rapporter og tilsvarende, samt om planmæssige forhold som kommune- og lokalplaner, ligesom vi undersøger forholdene vedrørende forurening, støjkrav, miljø mv.

   • Rådgivning om energimærke og tilstandsrapporter.
   • Rådgivning for både privat bolig og erhvervsejendom.
   • Rådgivning om finansiering, kurssikring mv.
   • Ekspedition af ejendomshandlen, herunder kontrol af skøde og refusionsopgørelse mv.

Tilhørende rådgivning om testamente, ægtepagt mv.
Prisen for køberrådgivningen er 5.400 kr. inkl. moms.

Skøde, refusionsopgørelse mv.

Omfatter oprettelse og tinglysning af skøde, udformning af refusionsopgørelse samt frigivelse af deponerede beløb. Alt er inkluderet. Ejendomsmæglere tager ofte 6.000 kr. eller mere for dette, så der kan opnås en stor besparelse.

Prisen for dette er kr. 3.900 inkl. moms. Registreringsafgiften på skødet er ikke med i prisen.

Erling - Cator (2)