Køb af bolig – boligadvokat

Vi rådgiver om køb og salg af fast ejendom for både private og i forbindelse med erhvervsejendomme. Det er altid en stor beslutning, som kræver en uvildig rådgiver. Som advokater er vi din eneste uafhængige rådgiver, der sikrer at det er dine interesser, der er i fokus. Hos Cator får du en grundig køberrådgivning om alle købets facetter. Det er vigtigt at undgå enhver form for faldgrube. Vi sørger for en grundig gennemgang af købsbsaftalen, udarbejder skøde og sørger for al ekspedition af dokumenter frem til alt vedrørende ejendomshandelen er afsluttet. Bolighandel på en tryg måde hos en boligadvokat.

Køb af bolig er den største investering, som de fleste foretager gennem hele livet.

Udover udarbejdelse eller gennemgang af købsaftalen, rådgiver vi blandt andet om indholdet i tilstandsrapporter, geotekniske rapporter og tilsvarende, samt om planmæssige forhold som kommune- og lokalplaner, ligesom vi undersøger forholdene vedrørende forurening, støjkrav, miljø mv.

  • Rådgivning om energimærke og tilstandsrapporter.
  • Rådgivning for både privat bolig og erhvervsejendom.
  • Rådgivning om finansiering, kurssikring mv.
  • Ekspedition af ejendomshandlen, herunder udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse mv.

Tilhørernde rådgivning om testamente, ægtepagt mv.
Prisen for køberrådgivningen er 4.900 kr. inkl. moms

Skøde, refusionsopgørelse mv.

Omfatter oprettelse og tinglysning af skøde, udformning af refusionsopgørelse samt frigivelse af deponerede beløb. Alt er inkluderet. Ejendommægler tager ofte 6.000 kr. eller mere for dette.

Prisen for dette er kr. 3.500 inklusiv moms. Registeringsafgiften på skødet er ikke med i prisen.

Forhandling af pris og besigtigelse – udvidet køberrådgivning

Firmaet tilbyder også at forhandle prisen på boligen. Vi kender priserne i området og ved hvordan man forhandler. Vi går således i forhandling med ejendomsmægler og sikrer dig den bedst opnåelige pris. Rådgivningen her kan sikre dig en stor besparelse.

Boligen besigtiges også. Besigtigelsen vil typisk danne grundlag for forhandlingen af prisen.

Prisen for den udvidede køberrådgivning er 8.500 kr. inkl. moms. Prisen omfatter også gennemgang af alle dokumenter, telefonmøde, kontrol af skøde og refusionsopgørelsen. Dette gælder kun for huse mv. i Århus Kommune.