Arbejdsområder

Her finder du henvisninger til de arbejdsområder vi beskæftiger os med. Læs mere om personskade, fast ejendom, familieret og ansættelsesret.

Måske har du brug for at få løst en opgave på familierettens område. Det kan være en ægtepagt eller et testamente.  En ægtepagt kan sikre ligedeling af pensionsopsparing. Et testamente er en meget god idé i flere situationer bl.a. for samlevende, der ikke er gifte. Familieretten er også et vigtigt område.

Personskadesager fx. fra trafikken varetages også på kontoret i Århus Nord. I mange tilfælde er der mulighed for at få erstatning for den skade man har værer udsat for. Personskade er i sig selv belastende så det er en hjælp at få en advokat til at tage sig af  det juridske.

Køb af fast ejendom er en stor beslutning, hvor det har stor betydning af have en advokat til at gennemgå dokumenterne. Det må ikke gå galt, når fast ejendom skal købes.

Mange afskedigelser finder sted uden medarbejderen får det, de har krav på. Her tilbyder advokatkontoret også at hjælpe.