FREMTIDSFULDMAGT

📝 FREMTIDSFULDMAGT 📝
Hvad sker der, hvis du pludselig bliver så syg, dement eller bliver ramt af en ulykke, at du ikke længere kan træffe dine egne beslutninger? Hvis du opretter en fremtidsfuldmagt, så kan du selv bestemme, hvem der skal kunne træffe beslutninger på dine vegne. Ofte vælger man sin ægtefælle, søskende eller børn som får fuldmagt.
En fremtidsfuldmagt omfatter normalt alle beslutninger, så den der har fuldmagten kan beslutte alt på dine vegne. Det er muligt at udarbejde en fremtidsfuldmagt, der begrænser fuldmagten til kun at omfatte beslutninger omhandlende økonomi, sygdom eller noget tredje.
Hos Advokatfirmaet Cator udarbejder vi også fremtidsfuldmagter. For kun kr. 2.500,- inkl. moms opretter vi gerne en fremtidsfuldmagt for dig.
Ring til os på 70238600 for en uforpligtende samtale